Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
{{ aa_name() }}

Tipuri de măști de față - ce mască de față să alegeți?

Conform recomandărilor guvernamentale recente, toată lumea trebuie să-și acopere gura și nasul în public. Măștile de protecție sunt o barieră eficientă împotriva aerosolilor și reduc astfel semnificativ riscul de răspândire a virusului. Cu toate acestea, eficacitatea lor depinde de mulți factori - tipul de mască pentru față, utilizarea corespunzătoare și respectarea regulilor de igienă de bază. Aflați mai multe despre tipurile și caracteristicile măștilor de protecție și familiarizați-vă cu oferta de măști de bumbac disponibile în magazinul nostru.

Obligația de a purta măști de față în spațiile publice

Conform recomandărilor guvernamentale recente, toată lumea trebuie să-și acopere gura și nasul în public. Măștile de protecție sunt o barieră eficientă împotriva aerosolilor și reduc astfel semnificativ riscul de răspândire a virusului. Cu toate acestea, eficacitatea lor depinde de mulți factori - tipul de mască pentru față, utilizarea corespunzătoare și respectarea regulilor de igienă de bază.

Purtând o mască de
față

Tipuri de măști pentru față - ce față ar trebui să alegeți?

Cele mai populare tipuri de măști pentru față includ:

  • măști chirurgicale pentru față - măști de față de unică folosință utilizate cel mai frecvent în sălile de operație; acestea se caracterizează printr-un grad ridicat de filtrare bacteriană și durată de viață scăzută,
  • măști de praf - măști echipate cu un filtru anti-smog și împotriva contaminării microbiene; datorită structurii lor, acestea pot provoca dificultăți de respirație și nu sunt potrivite pentru utilizarea pe termen lung,
  • măști de bumbac - măști igienice refolosibile pentru utilizarea de zi cu zi.

Măști nemedicale pentru copii și adulți

Măștile chirurgicale nu trebuie utilizate de către persoanele care nu lucrează zilnic în spitale, ambulanțe sau alte profesii medicale. Pentru cei care au nevoie de măști de protecție pentru a face față actuale (de exemplu, cumpărături), sunt destinate măști care nu sunt medicale, inclusiv măști din țesături de bumbac sau bumbac amestecat cu alte materiale.

Mască de bumbac de înaltă calitate

Măștile de bumbac disponibile în magazinul nostru au fost concepute în conformitate cu standardele guvernamentale aplicabile. Fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, confirmate de certificatul STANDARD 100 OEKO-TEX, sunt refolosibile. Ferestrele speciale din partea centrală și fragmentele întărite corespunzător permit reglarea precisă a măștii la forma feței, datorită căreia masca aderă bine la cap și acoperă corect gura, nasul și bărbia. Măștile de bumbac pot fi spălate la 60 de grade C.

Măștile legate pe corzi sau măști pe elastice?

Mulți clienți se pun înainte de a cumpăra o mască întrebarea: dacă să aleagă o mască legată sau pe elastice? Ambele soluții sunt disponibile pe piață. Măștile legate sunt în primul rând mai durabile. Materialul folosit pentru cusut șiruri - adică șiruri pentru fixarea măștii la cap - poate fi spălat și întins în mod repetat, fără efecte adverse. Prin urmare, masca legată poate fi folosită în mod eficient de multe ori, fără teamă că aceasta va cădea de pe fața noastră sau va arăta inestetic. Măștile cu atașamente elastice se aplică mai repede pe față, dar elasticele se întind repede la spălarea la temperaturi ridicate. Ambele monede prezintă avantaje și dezavantaje, o alegere bună în acest caz depinde de circumstanțele în care folosim măștile.

Cum se folosește o mască de bumbac?

Pentru ca masca să-și îndeplinească scopul, trebuie utilizată corect. Când purtați, masca de igienă trebuie să adere strâns la față - fragmentele sale proeminente pot lăsa aerosolii să ne expună eventualelor infecții. După fiecare utilizare, masca trebuie aruncată sau - dacă utilizați măști de bumbac reutilizabile - spălate la temperaturi ridicate și călcate. După îndepărtarea măștii de protecție, ar trebui să dezinfectați sau să vă spălați pe mâini.

Are măcar purtarea măștilor de față?

Desigur. Persoanele care poartă măști pentru față își cresc siguranța, deoarece reduc la minimum riscul de infecție. Este, de asemenea, o modalitate de a proteja oamenii din împrejurimile noastre. Purtând o mască pentru față, avem grijă și de sănătatea altora. Un avantaj suplimentar de a purta măști de față este faptul că nu-ți atingi fața. De obicei o facem din neatenție, atingem în mod repetat gura sau nasul. Prin purtarea unei măști, limităm accesul la aceste părți ale corpului sensibile la virus.

În magazinul Lunares veți găsi măști de protecție pentru practicienii care nu îndeplinesc toate standardele, în conformitate cu instrucțiunile guvernamentale pentru măștile de bumbac . Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră Măști de protecție.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Echipament de protecție personală, Măști de protecție, Aer sănătos

Distribuie această pagină