Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Scaune din Plastic

Scaune din Plastic

Scaune din plastic

Fotoliile din plastic sunt sinonime cu gândirea unui design modern. Fabricate din materiale și materiale ușor de curățat, fotoliile moderne prezintă o gamă largă de stiluri, forme și culori. Modern, minimalist, doar la zi!

Fotoliile trebuie să fie confortabile!

De obicei sunt folosite pentru odihnă, relaxare cu o carte, vizionarea serialelor preferate și, uneori, pentru pui de somn sau tricotat. Principalul factor determinant al unui fotoliu ideal este confortul și funcționalitatea. Când stăm în fotoliu, ar trebui să ne simțim cât mai confortabil. Pentru a vă aprofunda relaxarea, fotoliul poate fi echipat cu un suport confortabil pentru picioare, o pătură și o pernă. Un pui de somn într-un astfel de fotoliu ne va ajuta să ne regăsim echilibrul după o zi grea de muncă.

Scaune din plastic

Fotoliile moderne , conturate, realizate din plexiglas sau fibră de sticlă, iau deseori forme neobișnuite, chiar sculpturale. Astfel de fotolii sunt ideale pentru interioarele contemporane, bazate pe gândirea de design larg înțeleasă. Simplitatea formelor care ating minimalismul implică economie, reducând forma scaunului la un singur corp coerent. Combinațiile la modă de tapițerie sau piele artificială cu detalii metalice sau rame cromate merg mână în mână cu designul interior industrial.

Fotolii pentru cameră - pe care să le alegeți?

Dacă intenționați să amenajați un interior într-un stil modern, alegeți fotolii din plastic care să se potrivească cu restul amenajării. Respectați regula: cu cât este mai simplu, cu atât mai bine. Același lucru se aplică interioarelor minimaliste, economice în decorare și celor în stil eco. Un fotoliu din materiale reciclate nu trebuie să fie urât - dimpotrivă! La urma urmei, ajută la păstrarea mediului nostru curat și intact.

Fotoliu modern

Proiectele celor mai îndrăzneți designeri își asumă combinații neobișnuite de țesături, reciclare și forme neobișnuite. Aceste tipuri de fotolii se vor potrivi perfect în interiorele care au această margine artistică. Culori consistente, potrivite cu detaliile adecvate, menținerea unui stil consistent - aceasta este garanția alegerii fotoliului modern potrivit.