Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Scaune Tapițate

Scaune Tapițate

Scaune tapițate - un element interesant al unui interior elegant

Fără îndoială, țesătura este un element valoros al interioarelor elegante. Frumusețea clasică și subtilă se reflectă nu numai în material, ci și sub forma unei piese de mobilier sau a unui obiect specific. Scaunele tapițate sunt un exemplu perfect de mobilier elegant, care combină adesea acești doi factori într-un întreg coerent.

Scaune din piele cu sau fără spătar?

Scaunele de bar fără spate pot fi la fel de confortabile ca și cele cu spate. Depinde mult de forma scaunului și de material. Dacă este o țesătură de bună calitate, cu o spumă moale sub ea, confortul scaunelor este foarte bun. Scaune fără spătar pot fi văzute mult mai des în diferite cafenele sau pub-uri. Sunt elegante, la modă și ocupate de bunăvoie de oaspeții care sosesc. La fel acasă. Astfel de scaune de piele, amplasate lângă insula bucătăriei sau în sufragerie, arată fenomenal.

Scaune cu spătar este o soluție opțională. Persoanele cu probleme de spate și cele pentru care mobilierul confortabil este o prioritate, cu siguranță le vor alege. Spătarul tapițat, dacă este suplimentar perfect conturat, va asigura și mai mult confort de ședere.

Scaune de bar moderne - pentru interioare minimaliste și avangardiste

Scaune de bar moderne acoperite cu țesături elegante și la modă vor colora orice interior și vor crea o atmosferă caldă. Dacă prețuiți culorile vii, expresive, alegeți pasteluri, de exemplu. Pentru un design minimalist, este mai bine să alegeți culori modeste, de exemplu alb, bej sau maro. Țesătura de bună calitate arată la fel de elegantă ca pielea, dar definește interiorul în mod diferit. Scaunele tapițate cu țesătură arată frumos în versiunile clasice și cu găleată. Un spătar stabil asigură siguranța membrilor mai mici ai gospodăriei, în timp ce versiunea pivotantă le va oferi copiilor multă bucurie.

Scaune tapițate de bar în diferite stiluri

Forma scaunului este accentuată în mod interesant prin cusături pe material sau matlasarea pe piele. Acestea adaugă confortul și expresivitatea scaunelor. Aspectul fenomenal al unui astfel de mobilier este influențat și de suportul pentru picioare, care poate avea o singură bază sau trei sau chiar patru picioare. Dacă sunteți în căutarea unui mobilier mai avangardist, alegeți scaune cu picioare în formă fantezistă. Cu toate acestea, dacă aranjați un interior minimalist, scaunele de bar cu o formă simplă și subtilă vor arăta mai bine.

Când cumpărați scaune de bar, acordați întotdeauna atenție culorii, stilului și designului general. Potrivite prost cu interiorul, acestea îi strică estetica și creează disonanțe de aranjament inutile.