Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Bilele solare - opinii și sfaturi

Bilanțele solare vor lumina eficient grădina în timpul zilei și noaptea? Pot schimba becuri în ele? Vă prezentăm informații despre utilizarea bilelor solare. Vă vom sfătui, de asemenea, despre cum să alegeți iluminatul potrivit pentru a vă bucura de lumina intensă mult timp!

Montaj ușor și mobilitate

Pentru funcționarea lămpilor solare , nu este necesară cablarea electrică, iar grădina trebuie renovată complet. Sunt alimentate cu energie solară, ceea ce afectează ușor asamblarea lor. Este suficient să montați ** bila solară ** pe o fundație stabilă așezată în pământ sau pe un tub mic. Dacă setarea lămpilor este plictisitoare și descoperim că puteți schimba ceva în grădină - echipamentul poate fi configurat cu ușurință în altă parte.

Lumina gratis

Bilele solare atrag energia din lumina soarelui. Unul poate fi tentat să spună că - pe lângă costurile asociate cu achiziționarea de lămpi - echipamentul este aprins gratuit! Cu toate acestea, trebuie să țineți cont pentru a oferi lămpilor acces la lumina soarelui și, astfel, să le permiteți încărcarea. Timpul de încărcare a bateriei este de aproximativ 8 ore. Depinde de intensitatea luminii solare, de tulbure și de curățenia abajurului. Merită să curățați din când în când suprafața bilelor solare ** pentru a putea fi încărcate mai rapid. Lămpile vor funcționa și pe timpul iernii și pot rezista la temperaturi de până la -15 ° C. Lampa solară albastră

Dimensiuni diferite

Bilele de grădină au diferite dimensiuni: 20, 25, 30, 40 și 50 cm în diametru. O astfel de diversitate face ușoară potrivirea mediului cu dimensiunea potrivită a lămpii. Pentru grădinile mari, cu vegetație bogată și înaltă, recomandăm bile cu diametrul mai mare. În grădinile mai mici, cu plante mici, lămpile mai mici vor funcționa mai bine.

întreținere

În timp ce în cazul lămpilor solare nu aveți nevoie de o sursă de energie, atunci decideți sferele de lumină de care trebuie să vă amintiți.

Bilele solare au în mare parte module LED încorporate, cu putere redusă. Dacă după ceva timp descoperim că lămpile nu strălucesc la fel de intens ca înainte, din păcate nu este posibil să înlocuiți becurile, ca în cazul bilelor electrice, care au o priză E27 pentru un bec obișnuit cu LED. De exemplu, există becuri cu LED-uri care sunt echivalente cu becurile tradiționale de 100W. Când grădina va necesita lumină intensă - înlocuiți becul cu unul mai puternic, care va lumina o zonă mai mare. Din fericire, defecțiunile LED se întâmplă foarte rar, sunt considerate chiar de lungă durată, deoarece durata lor de viață este în medie de până la 50.000 de ore de lumină!

Bec RGB

Ora de iluminare

Bilele solare pot lumina în mod eficient împrejurimile, dar au nevoie de acces la lumina soarelui. Vor lucra doar noaptea, deoarece trebuie să se încarce în timpul zilei. Dacă avem nevoie de iluminare pentru grădină și în timpul zilei, lămpile solare nu vor fi cea mai bună alegere. La rândul lor, bilele electrice vor permite utilizarea luminii indiferent de ora din zi sau de noapte. Radiația solară nu are efect asupra intensității iluminării lămpilor electrice - după o zi înnorată, nu trebuie să vă faceți griji că bilele electrice vor fi mai puțin luminoase noaptea.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lampi de Grădină sferica solara

Distribuie această pagină