Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lampi de Grădină sferica solara

Lampi de Grădină sferica solara este un element foarte important de aranjarea spațiului de acasă. Nu numai că pune accentul pe cele mai frumoase locuri din grădina noastră, dar oferă și o vizibilitate mai bună pe timp de noapte și creează o atmosferă unică. Din ce în ce mai des, în loc de lumina tradițională alimentată cu energie electrică, luăm în considerare variantele de lampă solare. Prețul lor relativ scăzut și considerentele ecologice, în raport cu multitudinea de alegeri, determină să le alegem mai des. De ce merită să optați pentru bilele de grădină solară?

Cum funcționează această lampă?

Lămpile solare vă permit să reduceți consumul de energie electrică prin utilizarea energiei solare, adică a energiei solare. Această energie este colectată de panourile solare, care apoi sunt transformate în alimentarea electrică a lămpii noastre. Energia este acumulată în baterii nichel-cadmiu și apoi folosită după apusul soarelui.

Cel mai important convertor în întregul proces de transformare a energiei solare în energie electrică este celulă fotovoltaică echipată cu bile de grădină solară . Această lampă este încărcată cu lumină solară în timpul zilei și apoi emite lumină după întuneric. Panourile solare durează până la 20 de ani, deci decizi să cumpărăm o lampă solare, putem fi liniștiți în legătură cu vitalitatea decorului nostru.

Utilizarea becurilor cu LED

Bilele de grădină solare au fost dotate cu lămpi cu consum redus de energie. Ele sunt mult mai durabile și au nevoie de resurse de energie mult mai mici decât becurile standard. Ele dau o lumină delicată și difuză, culoarea cărora poate fi schimbată în orice moment și avem până la 7 culori diferite. Viteza culorilor ulterioare și intensitatea luminii în lampă sunt de asemenea variabile.

Lămpile solare sunt adesea echipate cu două baterii cu o capacitate de aproximativ 1800mAh, care în timpul verii oferă iluminat pentru întreaga noapte.

Libertate în aranjament

Becurile solare sunt pe deplin mobile, ceea ce înseamnă că le putem ajusta convenabil în funcție de ideea noastră, dar și cu atenția la cantitatea de lumină solară. Atunci când alegem un loc pentru lampa noastră, trebuie să ne amintim că va funcționa corect atunci când este încărcat cu energie solară. Prin urmare, setarea lămpii într-un loc umbrit, cu o cantitate mică de lumină solară, poate reduce în mod eficient timpul de funcționare. De asemenea, merită setarea bilelor de grădină solară la o distanță de cel puțin 1,5 metri unul față de celălalt, pentru a evita pâlpâirea luminilor.

Deși lămpile solare oferă mai puțină lumină decât lămpile electrice standard, ele sunt ideale pentru iluminarea delicată a plantelor sau a elementelor arhitecturale. Dacă ne pasă de durata lungă de viață a lămpii, alegeți una care va fi rezistentă la deteriorări mecanice, umiditate și schimbări de temperatură.

Lămpile solare sunt echipate cu o dornă înțepată în pământ pentru a asigura stabilitatea și mobilitatea în cazul dorinței de a schimba setarea. Nu este nevoie să excavați printre plantele de grădină frumoase și îngrijite. Dacă ne pasă de o mare sursă de lumină care să ofere claritate în grădină, precum și ideal pentru terasă sau balcon, bilele de grădină solară sunt făcute pentru acest lucru.

Vedeți mai multe în categoria bile de grădină .

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Posibile probleme în timpul instalării bilelor de grădină Set de bile de grădină

Bile ușoare sunt decorațiuni fantastice care vor face grădina dvs. să arate ca un basm. Pe piață sunt disponibile bile solare și tradiționale, conectate la cablul care oferă acces la electricitate. Deși o astfel de iluminare a grădinii este originală și devine din ce în ce mai populară, asamblarea ei poate fi dificilă. Vă prezentăm posibile probleme care pot apărea în timpul instalării acestui tip de lampă.

Bilele solare - opinii și sfaturi Lampa solară albastră

Bilanțele solare vor lumina eficient grădina în timpul zilei și noaptea? Pot schimba becuri în ele? Vă prezentăm informații despre utilizarea bilelor solare. Vă vom sfătui, de asemenea, despre cum să alegeți iluminatul potrivit pentru a vă bucura de lumina intensă mult timp!