Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Posibile probleme în timpul instalării bilelor de grădină

Bile ușoare sunt decorațiuni fantastice care vor face grădina dvs. să arate ca un basm. Pe piață sunt disponibile bile solare și tradiționale, conectate la cablul care oferă acces la electricitate. Deși o astfel de iluminare a grădinii este originală și devine din ce în ce mai populară, asamblarea ei poate fi dificilă. Vă prezentăm posibile probleme care pot apărea în timpul instalării acestui tip de lampă.

Instalare

În funcție de model, bila ușoară poate fi montată în două moduri:

  • prin înșurubare la o fundație stabilă sau
  • prin înșurubare la un tub mic (aproximativ 50 cm) îngropat în pământ.

În ambele tipuri de lămpi este necesar să săpați o gaură pentru asamblarea lor. În acest fel, vom crea un loc pentru o fundație stabilă, care este apoi asamblată cu o bilă de lumină. Rețineți că fundamentul:

  • a ieșit la minimum deasupra nivelului suprafeței solului
  • avea o gaură pentru ca cablul să fie găurit.

Conectarea la sursa de alimentare

Bilele de lumină pot avea un comutator standard, datorită căruia întreaga dvs. grădină va străluci într-o clipă. De asemenea, este posibil să se monteze senzori de amurg - astfel încât lămpile să se aprindă spontan în întuneric - sau senzori de mișcare care să activeze bilele atunci când cineva este în apropiere.

Într-o situație în care grădina ai deja instalat instalarea de 230v va fi mai simplă, în plus, nu există de fapt nici o limită la numărul de lămpi utilizate și puterea becurilor uzate. Dacă nu aveți o astfel de instalare - va trebui să trageți cablul electric la minge.

Set de bile de grădină

Locație de iluminat

Când planificați așezarea bilelor ușoare în grădină, faceți-o astfel încât să evitați furtul sau distrugerea echipamentului de vandale.

Securitate

Când montați bile ușoare, nu uitați de regulile de siguranță:

  • cablurile ascunse în subteran nu ar trebui să se apropie prea mult de copacii mari cu un sistem rădăcină puternic crescut, de-a lungul fundațiilor și nu mai aproape de aprox. La 80 cm de conductele de apă;
  • Evitați așezarea lămpilor în zonele inundabile, astfel încât apa să nu inunde echipamentul de jos - mai ales în cazul bilelor cu un corp de iluminat cu coeficient IP 44.

Sârmă de grădină

Puterea becului și culoarea acestuia

Puterea corespunzătoare a becurilor trebuie luată în considerare. Prea slab poate să nu lumineze împrejurimile așa cum v-ați dori. Atunci când alegeți becuri, acordați atenție culorii luminii emise de aceștia - există LED-uri calde, reci și RGB disponibile pe piață. Vă recomandăm becuri LED care vă permit să setați orice culoare la alegerea voastră. De asemenea, economisesc energie și au o viață foarte lungă.

Problema cu alegerea puterii becurilor nu apare în cazul lămpilor solare, alimentate cu energie solară - cel mai adesea au module RGB LED încorporate.

Mărimea bilei

Când alegeți bilele de lumină perfecte pentru grădină, gândiți-vă la dimensiunea corespunzătoare a acestora. În oferta noastră veți găsi lămpi cu diametre 20, 25, 30, 40 și 50 cm. Prin urmare, dimensiunea bilelor poate fi adaptată cu ușurință grădinii dvs. și, de exemplu, folosiți lămpi mai mari într-un spațiu mare, cu vegetație ridicată și luxuriantă, și mai blândă pentru a fi folosite în grădini mai mici, acoperite cu plante joase.

BILA LUNA

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lampi sfera de grădină electrice, Lampi de Grădină sferica solara, Sfera de Grădină Decorative

Distribuie această pagină