Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Color of the Year 2020 de Dulux - Mint Gray - baza perfectă pentru experimente cu iluminat!

La fel ca iluminarea în camere, de asemenea, culorile au un impact mare asupra stării noastre de bine - ele pot stimula energia, potoli, pot provoca nostalgie. Mint Gray este o culoare proaspătă și calmantă, care vă va pune într-o bună dispoziție și vă va calma simțurile, și este suficient de universal pentru a deveni un fundal unic pentru orice lampă!

Color of the Year 2020 de Dulux - Mint Gray - baza perfectă pentru experimente cu iluminat!

Verde de mentă ca fundal

În fiecare an, experți de la Centrul Global de Estetică aleg o culoare care să reflecte tendințele globale și stilul nostru de viață. Culoarea anului devine fundalul pentru amenajări interioare. Anul 2020 este începutul unui nou deceniu și de aceea iese în evidență și anunță noi începuturi. Din acest motiv, specialiștii în culori Dulux au ales Mint Gray pentru culoarea anului.

Este o culoare eterică, puternică, asociată dimineții - zorii ceva nou. În același timp, este o culoare liniștitoare, asociată cu natura și creează o contragreutate ritmului rapid al vieții. Mint Gray este o combinație de mai multe nuanțe de culori - verde, albastru și gri. Cum arată în interior depinde de combinația de alte culori și iluminare. Experimentați și, în funcție de preferințe, încercați să scoateți în evidență reflexele verzi, albastre sau gri ale culorii anului!

La fel ca iluminarea în camere, de asemenea, culorile au un impact mare asupra bunăstării noastre - ele pot adăuga energie, potoli, pot provoca nostalgie. Mint Gray este o culoare proaspătă și calmantă, care vă va pune într-o dispoziție bună și vă va calma simțurile. Funcționează bine cu portocaliu slab, nuanțe mai închise de verde, maro, grafit, nuanțe de alb. În funcție de „compania” din Culoarea Anului, vom obține diferite efecte în interior.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Iluminat interior, Iluminatul pe cameră

Distribuie această pagină