Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Cum se instalează bile de grădină?

Cum instalați bile de grădină?

Bile de grădină - iluminare care este vizibilă în aproape fiecare grădină, datorită tendinței de stilizare și amenajare a grădinilor. Mari, medii sau mici. Solar sau cablu - fiecare creează o atmosferă minunată în grădină, iar în timpul zilei sunt interesante.

Printre multe modele de acest tip de iluminat, majoritatea copleșitoare a clienților noștri aleg bile de grădină alimentate de un cablu.

Instalarea acestor bile face cele mai multe dificultăți. Ca răspuns la numeroase întrebări, vă oferim un scurt ghid despre [cum se instalează bilele de grădină.] (Https://lunares.eu/blog/how-to-install-garden-balls)

Garden balls Bile de grădină

În primul rând, trebuie să săpăm în peluză ceva care va constitui temelia pentru lampă, de exemplu: pavajul. Fundația trebuie să iasă la aproximativ 2 cm deasupra suprafeței solului. Nu trebuie să uităm că fundația ar trebui să aibă o gaură de cablu.

Cablul ar trebui trecut prin această gaură, apoi cablul ar trebui să treacă prin orificiul de bază al lămpii. Setul include mânecile de izolare a cablurilor - le puteți configura în acest stadiu. Apoi conectați cablul la suportul becului de lampă atașat. Următorul pas este să înșurubați baza lămpii folosind șuruburile furnizate. Baza lămpii poate fi înșurubată la pământ - în acest scop, făcând minimum 2 exerciții în fundație și în suportul lămpii. Înșurubați becul în suport, puneți umbră și ne putem bucura de grădina frumos luminată!

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lampi sfera de grădină electrice, Lampi de Grădină sferica solara, Sfera de Grădină Decorative,

Distribuie această pagină