Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
{{ aa_name() }}

Interioare mansardate

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lumină conductă industrială

Loft interior în stil industrial - o poveste scurtă

Tendința industrială în arhitectură a fost creată după recesiunea americană, care a avut loc în anii ‘50. Fabricile abandonate și sălile mari de producție trebuiau gestionate cumva. în general spații mari de interioare erau locuite de artiști. În acele zile, un apartament în interior în stil industrial, nu era legat în niciun fel de lux. - cum este astăzi? Complet diferit. În Polonia, primele interioare în stil industrial au apărut la începutul anilor ’90. Cameră pentru astăzi proiectată ca mansardele, este sinonimă cu măiestrie, libertate și rafinament.

Ce caracterizează interioarele industriale?

Dacă aveți un apartament sau o casă ale cărei camere sunt înalte și largi, acesta este un dispozitiv pentru acest lucru. Un interior în stilul industrial pare un hit. La prima vedere, stilul interior poate părea cool, însă accesoriile abilitate selectate te vor face să iubești acest mod de a dezvolta spații mari. Un interior în stil industrial, cu o încăpere înaltă și cantitatea minimă de accesorii este respectarea meritelor stilului industrial. Acest lucru nu înseamnă că aveți M mic, nu puteți crea un interior într-un stil industrial - zidurile pot fi demolate, iar mulțumesc va fi construit un apartament mai mare acolo. De la mansarda deschisă, bine amenajată, se poate trage un stil chintesențial. Folosirea pereților din beton sau a clincherului este un succes de cărămidă. Dacă nu dorim să decidem cărămida brută sau betonul, pereții apartamentului nostru sau o casă în stil industrial, putem vopsi alb sau gri. Astfel de nuanțe modelează în mod eficient încăperea, ceea ce pare a fi datorită aplicării luminoase a culorilor mai mari. Culorile strălucitoare aduc în plus o dispoziție rece. Dacă aveți un apartament într-o clădire care a fost odată o fabrică, niciun preț nu trebuie acoperit cu țevi, șine de oțel. Aceste completări ar trebui să fie expuse.

Loft
Light

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lămpi industriale, Loft Lights, Luminile biroului, Sufragerie, Iluminat bucatarie, Lămpi pentru tineret, Iluminat Baie, Luminile de pe hol, Iluminat living, Lampi dormitor, Lumini de perete, Lămpi pentru podea, Lămpi permanente, Lămpi de masă, Pendant Lumini, Luminări încastrate, Mobilier de iluminat, Plafoniere, spoturi luminoase, Sistem de iluminat pe șină, Benzi LED, Candelabre

Distribuie această pagină