Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Interioare rustice

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Rusticismul este o dragoste pentru viața rurală. Nu cu mult timp în urmă, un om fascinat de realizările civilizației s-a străduit să creeze condiții de viață cu adevărat sterile. Străduindu-se să aibă lucrurile necesare în jurul vieții, oamenii au început să lipsească interioarele confortabile, unde puteți găsi o sursă de căldură și confort la domiciliu. Stilul rustic se referă mai ales la casele din secolul al XIX-lea. Spațiile amenajate în acest stil sunt modeste. Cu toate acestea, nu își pierd funcția de bază. Cel mai caracteristic echivalent al cuvântului rustic, este doar … rural. În acest interior, ne simțim doar bine. Simțim căldura șemineului rural și climatul de atmosferă idilică cunoscut pentru vizitarea bunicii care trăiește în mediul rural.

Materialele de construcție naturale predomină în spațiu, în special lemnul și piatra.

Materialele naturale adaugă căldurii, confortului și notei caracteristice climatului rural. În plus, ne simțim în siguranță și aproape de natură într-o astfel de cameră. Putem folosi accesorii din lemn în multe moduri, începând de la plăci de podea, prin placări și terminând cu detalii individuale, precum: masă, scaune sau șipci decorative. Lemnul din mobilier este de obicei pătat, albit sau șters

Lămpi de podea rustice

O lampă de podea este o soluție excelentă ca iluminare cu accent. Cu un astfel de produs puteți crea cu ușurință o atmosferă confortabilă în cursul serii. Modelul prezentat mai jos este creat special pentru dumneavoastră din momentul plasării comenzii. Piesele din lemn sunt confecționate din lemn polonez solid. Când proiectați acest lucru, lămpile pot vedea efectul evident al stilului rustic - construcție simplă și funcționalism. Caracterul rustic este adăugat aici, de asemenea, lemn alb. Abajurul este confecționat dintr-un material de înaltă calitate, iar capacitatea de a alege o culoare este cu siguranță un alt plus. Seria de lămpi Tripod este o familie extinsă de lămpi în picioare rustice - dublate din materiale din lemn.

Rustic floor lamp Lampa de podea Trepied. Stejar alb alb, accesorii crom, abajur bej. Priza E27, putere 60W.

Cum poți da interiorului un caracter oarecum rustic? Mai presus de toate, folosind stilul tradițional de a construi o casă, în care grinzile și coloanele din lemn nu sunt ascunse, ci expuse. Într-o cameră proiectată în stil sunt ascunse aparatele RTV rustice. Nu sunt un punct culminant. Va fi, de exemplu, un șemineu. O inspirație originală și, în același timp, un stil rustic „trebuie să aibă” sunt toate elementele pe care le asociem vieții din mediul rural: tambururi, fier de călcat, cucuri pe perete.

Iluminat rustic suspendat

Au o structură metalică sau din lemn. Ele sunt elementul cel mai important al oricărei încăperi, iar pe lângă funcțiile decorative joacă rolul iluminatului central. Alegerea cu îndemânare va mulțumi atât pentru ochi, cât și pentru a-l crea pe cel potrivit, luminând spațiul. Un efect interesant este creat de lămpile într-un stil rustic care nu au nuanțe - un element bec bec Edison - cu fire de carbon vizibile este un element decorativ al unei astfel de iluminări. Fiecare dintre noi cunoaște povestea acestui bec. Forma reîmprospătată și posibilitatea de a utiliza surse cu LED-uri au făcut ca relicva din trecut să își găsească din nou locul pe raftul numit „design interior”. Lămpile cu utilizarea unui astfel de bec sunt o lumină plăcută, care nu strălucește. O altă propunere care se potrivește stilului rustic este o serie de rame Kazuki ecologice din lemn de placaj.

Rustic hanging lamp Lampă cu pandantiv Glenn în stil rustic în negru. Priza E27, putere 60W.

Iluminat de masă - un stil rustic ca decor

Stilul rustic „se învârte în jurul” lemnului - obiectele care accentuează acest stil pot fi descrise ca străvechi, însă amestecarea cu pricepere a acestora în aranjament îi va încânta pe mulți savanți ai acestei tendințe. Un accent frumos și, în același timp, subtil sunt lămpile de masă. Cea mai simplă versiune de pe site-ul nostru este un produs Britoplighting. Cine ar fi crezut că o bucată de lemn și becul Edison combinate între ele ar părea incredibil de interesante? Design simplu - chintesența stilului rustic și a funcționalității. O astfel de lampă se va potrivi cu siguranță oriunde aveți nevoie pentru a ilumina spațiul cu lumină plăcută.

Rustic table lamp Lampa de masă în stil rustic. Lampa de masă rustică Trongo. Priza E27, putere 60W.

Iluminat exterior rustic

Fațadele clădirilor pot fi, de asemenea, decorate. Nu numai cu ajutorul diferitelor fațade colorate. Iluminarea exterioară într-un stil rustic este în primul rând lămpi din metale. Cele mai obișnuite abajururi în stil rustic sunt realizate din sticlă spartă decorativă sau vitralii.

Rustic outdoor lamp Aplica de exterior pentru un stil rustic. Vitraliu. Priza E27, 60W.

Lămpile italiene în stil rustic din magazinul nostru Lunares.pl este în primul rând o propunere a companiei Allum

Arhitecții moderni imită stilul rustic vechi, combinându-l cu alții. Datorită acestui fapt, ei sunt capabili să creeze „peisaje casnice” uluitoare. Stilul rustic, datorită utilizării elementelor simple, este foarte plastic, datorită căruia vă puteți crea un milion de aranjamente diferite.

Una dintre tendințele care se abat de la stilul rustic este Modern rustic. A fost înființată în secolul XX în Statele Unite. Aceste interioare foarte moderne sunt identificate în principal cu soluții tehnice inovatoare. Se caracterizează prin finisaje exclusive și minimalism. Interioarele proiectate în stilul rustic modern sunt fermecătoare, unice și modernizate cu numeroase inovații. Aici lămpile rustice iau forme moderne. Cu toate acestea, fără a-și pierde farmecul.

Dacă sunteți în stadiul de mobilare sau renovare și, în același timp, lămpile rustice v-au fermecat cu simplitatea lor, vă invităm să vă familiarizați cu oferta pe care am pregătit-o pentru toată lumea care caută iluminarea perfectă pentru casa și apartamentul dumneavoastră.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lămpi pentru podea, Lămpi permanente, Lămpi de masă, Pendant Lumini, Iluminat Exterior, Lumini de perete în exterior, Tavanul exterior, Lumini rustice

Distribuie această pagină