Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fotolii rabatabile

Fotolii rabatabile

Un fotoliu confortabil în intimitatea casei dvs.

Oricine are un fotoliu confortabil acasă știe că nu există un loc mai bun pentru relaxare după o zi grea. Suportul perfect pentru spate și capacitatea de a relaxa toți mușchii este cel mai bun mod de a regenera un corp obosit. Un fotoliu achiziționat după gustul dvs. și luând în considerare cea mai importantă funcție a acestuia, care asigură un confort maxim, poate deveni piesa de mobilier preferată pentru momentele lungi și plăcute de acasă.

Relaxare la cel mai înalt nivel - fotolii de cameră

Mulți oameni echivalează relaxarea cu o ceașcă de ceai fierbinte și o carte bună în mână. De fapt, vă permite să vă scufundați în lumea cititului și să vă relaxați mintea. Cu toate acestea, merită să aveți grijă și de relaxarea întregului corp, ceea ce va fi cu siguranță asigurat de fotolii . Proiecțiile filmelor de acasă de la nivelul scaunului sunt, de asemenea, mult mai plăcute. În acest moment, un fel de sesiuni calmante, meditație sau ascultarea liniștitoare a muzicii sunt foarte la modă și extrem de necesare. Fotoliile de cameră sunt locul perfect pentru aceste tipuri de momente, deoarece, spre deosebire de pat, ne relaxează, dar nu ne adorm.

Fotolii pliabile - un loc confortabil de dormit

Există adesea situații în care avem nevoie de cineva care să petreacă noaptea. Apoi, fotoliile pliabile sunt cele mai bune. Funcționează deosebit de bine în spații mici, cum ar fi un apartament mic sau camera unui copil, în care fotoliul servește ca un scaun confortabil în timpul zilei și se poate transforma într-un loc unde să dormi, dacă este necesar. Este nevoie de câteva clipe pentru a desfășura un astfel de fotoliu, astfel încât să puteți așeza cu ușurință un oaspete, chiar și după o petrecere lungă și obositoare.

Fotolii moderne - mobilier elegant pentru orice interior

Un fotoliu elegant este, de asemenea, decorativ în apartament. Moda actuală și o gamă largă de culori, în care sunt disponibile fotolii moderne, le fac un accent deosebit pentru interior. Fotoliile subliniază perfect culorile camerei sau completează alte decorațiuni. Uneori avem și impresia că lipsește ceva în sufrageria cu o canapea sau un colț. Așezarea unui fotoliu în cameră ar trebui să rezolve această problemă.