Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Coronavirus (COVID-19) - informații

Dragi clienți,

vă rugăm să fiți informați că echipa noastră încă lucrează cu precauțiile cerute în situația actuală. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că comenzile sosesc la timp și în siguranță.

Coronavirus (COVID-19) - întrebări frecvente

Mai jos, sub formă de întrebări și răspunsuri, veți găsi informații despre funcționarea magazinului Lunares în timpul răspândirii coronovirusului COVID-19.

Vor mai fi disponibile toate produsele?

Ne străduim să vă oferim acces la toate produsele din magazinul nostru. Din păcate, din cauza suspendării temporare a producției unor produse și a întreruperilor în transportul de mărfuri, unele lămpi pot fi temporar indisponibile sau disponibile după o anumită perioadă de timp.

Informații despre disponibilitatea produsului pot fi obținute prin telefon sau pe pagina produsului.

Sunt disponibile lampile italiene Fabbian imediat?

Brandul Fabbian, datorită situației critice din Italia, a oprit producția de lămpi până la începutul lunii aprilie. Vă vom ține la curent cu modificările și disponibilitatea produselor acestui brand.

Vor fi disponibile bile Luna?

Da, avem un depozit complet de bile luminoase de grădină, iar livrările vor fi efectuate în termenul standard.

Trebuie să vă așteptați la întârzieri la livrarea comenzii?

Livrările sunt efectuate în mod normal prin curier, livrarea internațională poate fi restricționată sau amânată prin restricții locale legate de coronavirus.

Echipa noastră staționară în colaborare cu curierii lucrează din greu pentru a asigura livrarea la timp. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca din motive care nu se află sub controlul nostru, cum ar fi reîncărcarea companiilor de curierat sau oprirea unei expedieri la frontieră pentru inspecție, livrarea poate fi întârziată. În situații cunoscute de noi, încercăm să vă informăm despre posibile întârzieri.

Pot să mă infectez contactând produsele comandate?

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, riscul de infecție prin contactul cu pachetul este neglijabil. Coronavirusul poate supraviețui doar pe suprafețe pentru o perioadă scurtă de timp. Pentru a fi în siguranță, puteți șterge mărfurile cu un dezinfectant și arunca imediat cartonul.

Pot obține informații despre produs la magazinul staționar Lunares?

Nu. Magazinul staționar este închis clienților în conformitate cu reglementările. Vă încurajăm să faceți cumpărături prin intermediul magazinului online - lunares.ro.