Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Instrumente Clincher

Instrumente Clincher

Clinker - cum se face?

Caramida clincher este un material popular rezistent la abraziune. A fost folosit în construcții de ani de zile. Clincherul este un material natural, realizat din lut și supus unui proces de uscare. Cel mai adesea, cărămida clincher este utilizată în construcția de case, garduri sau șeminee. Mobilarea unei case cu elemente din clincher poate crește valoarea întregii proprietăți. Merită luată în considerare o astfel de investiție mai ales în contextul pe termen lung.

Placă de clincher, are dezavantaje?

Pornind de la originea acestui material, cărămida de clincher are o serie de avantaje. Este un material ecologic, rezistent la factori externi și extrem de durabil. Folosind acest material în construcția fațadei, nu trebuie să ne facem griji cu privire la iernile reci și verile calde. Plăcile din clincher nu sunt sensibile la ciuperci sau alge. Acest material este perfect pentru persoanele cu alergii. Singurul dezavantaj al acestui material poate fi calitatea slabă a plăcilor de clincher fabricate. Înainte de a cumpăra o cantitate mai mare, merită să verificați eșantionul plasându-l în apă timp de o oră. Clinkerul de înaltă calitate nu își va schimba culoarea sau proprietățile.

Cât de durabilă este o fațadă din cărămidă clincher?

Rezistent la zdrobire sau abraziune. În condiții neschimbate, poate fi utilizat timp de mulți ani. Nu se teme de factorii chimici și nici măcar de foc. Caramida clincher nu necesită întreținere sau curățare. Proprietățile în care a fost aplicat nu necesită o atenție suplimentară.

Va afecta fațada clincherului izolația termică a clădirii?

Da, va avea un efect pozitiv asupra izolației termice a clădirii. Datorită acestui fapt, iarna căldura nu va scăpa în exterior, iar vara interiorul va rămâne plăcut de răcoros. Caramida clincher prezintă, de asemenea, parametri acustici buni. Se folosește la construcția pereților cu trei straturi.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă a magazinului nostru, unde veți găsi cărămidă de clincher, chituri, adezivi și alte instrumente necesare pentru a crea un aranjament unic.