Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lampa de paianjen la modă care reprezintă stilul mansardat

În camerele mobilate într-un stil mansard, ar trebui să existe elemente decorative adecvate. Pereții într-o stare dură, cablurile sau conductele expuse trebuie să fie completate de o formă adecvată de iluminare. Interioarele mansardelor vor fi accentuate de lampa de păianjen la modă, care - pe lângă funcția decorativă - va fi perfectă ca sursă centrală de lumină. Dispozitivul trebuie utilizat nu numai în camerele de tip mansardă. Lampa de păianjen se va regăsi și în stil industrial și modern.

Ce este un stil mansardă?

Simplitatea și minimalismul sunt reperele unui decor în stil mansardat. Camerele de tip mansardă trebuie să fie mari și deschise, funcționale și bine iluminate. Pereții trebuie lăsați neterminate, iar cablurile sau conductele trebuie să fie vizibile și neprotejate. Datorită lămpii de păianjen la modă , care se potrivește perfect stilului de lumini subterane, este posibilă obținerea unei lumini perfecte. În plus, iluminarea tavanului arată foarte originală și atrage atenția. Dispozitivul nu va fi doar funcțional, dar va deveni și elementul decorativ principal în camerele pe care le alegeți.

Trendy Soleto lampă de păianjen

Este realizat într-o formă modernă. Stilul inovativ al dispozitivului se potrivește perfect spațiilor mansardate. Avantajul principal al lămpii este simplitatea - dispozitivul constă din cabluri și zece becuri la fiecare capăt al fiecărei lungimi de doi metri a cablului. Dintr-o construcție și o formă atât de caracteristice, lampa de păianjen și-a luat numele. Datorită numărului mare de surse de lumină, este posibil să se obțină o iluminare interioară foarte bună. Merită să folosiți lampa în interioare înalte, cu un spațiu util mare.

Loft Spider Spider

Folosind o lampă de păianjen - inspirație

Lampa de păianjen ideală pentru camerele mari, cum ar fi camera de zi decorată în stil industrial. Dispozitivul va lumina nu numai partea centrală a camerei, ci - prin aranjamentul caracteristic al cablurilor - lumina va ajunge în cele mai întunecate colțuri ale apartamentului. Lampa de păianjen se va potrivi perfect în încăperi mari cu beton brut sau pereți de cărămidă roșie. O formă neobișnuită de iluminare trebuie de asemenea folosită în dormitor. Caracterul camerei amenajate modern va fi accentuat de lampada de plafon unică, păianjen Soleto . Camera în culori neutre - alb, gri în combinație cu adaosuri în negru - va deveni la modă și unică. Lampa poate fi decorația principală și poate fi suspendată, de ex. Deasupra patului. Puteți utiliza dispozitivul și în biroul de acasă sau în biroul companiei. În combinație cu pereți mari, vitrați, mobilier din lemn închis și pereți în culori dezactivate, lampa are șansa de a fi o soluție fantastică. Biroul va deveni original și original, iar iluminarea bună va fi obținută datorită zece surse de lumină.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Candelabre, Pendant Lumini, Loft Lights

Distribuie această pagină