Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Prezentare generală a standurilor de flori - inspirații și tendințe de design interior pentru 2022

Aflați despre tipurile de paturi de flori, verificați unde pot fi amplasate și ce flori se vor simți bine în ele.

Suport pentru flori din metal pentru patru flori METALLO 112cm negru
LOFT

Paturi de flori - avantajele și aplicarea lor

Un pat de flori este un suport de flori care vă permite să expuneți plante. Datorită acesteia, de multe ori putem încadra mai multe ghivece într-un spațiu mic. Este o soluție excelentă pentru interioarele înghesuite, precum și pentru cele în care pervazul nu este sau este insuficient. Un pat de flori vertical va funcționa bine într-un apartament mic.

Paturile de flori pentru casa sunt foarte adesea constructii interesante care, pe langa functia de baza, servesc si ca decor. In functie de material si metoda de executie, standul poate fi un decor pentru un pervaz, decor de masa sau de perete.

De regulă, se crede că un pat de flori din metal se potrivește cu tendințele interioarelor industriale și un suport de flori din lemn pentru scandinavă și boho. Este de remarcat faptul că tendințele actuale încurajează experimentarea, precum și combinarea ambelor materiale.

Tipuri de paturi de flori

Există o selecție largă de modele disponibile pe piață, datorită cărora toată lumea îl poate găsi pe cel care se va potrivi cel mai bine în amenajarea interiorului său. Dintre cele disponibile pe piață puteți obține: pat de flori din lemn, pat de flori din metal, pat de flori de macrame, pat de flori cu trunchi de copac, masă de pat de flori, pat de flori cu șnur, pat de flori pentru fereastră, pat de flori de perete, pat de flori pe picioare, pat de flori cu mai multe etaje, pat de flori în cascadă și multe altele propuneri interesante.

Va oferim paturi de flori moderne pentru living, paturi de flori industriale de diverse forme, culori si inaltimi. Structurile sunt acoperite cu pulbere, ceea ce garantează o durabilitate ridicată a culorii. Cele mai populare, însă, sunt patul de flori auriu, patul de flori alb și patul de flori negru.

Paturi de flori de cameră - ce plante să păstrați pe ele?

Pentru a obține o compoziție coerentă și estetică, merită să luați în considerare cu atenție combinația de plante și tipul de stand. În primul rând, ar trebui să țineți cont de nevoile unei anumite plante, adică. acces la lumină, temperatura aerului și prezența altor plante. Florilor le place de obicei compania, dar aveți grijă să nu vă împiedicați reciproc.

Stand de flori LOFT metalic pentru un ghiveci de 100 cm
auriu

Paturile de flori suspendate și un pat de flori de perete vor afișa frumos plantele cu lăstari agățați. Acestea sunt flori precum: epipremnum auriu, triple, sedum morganianum, cicsus, lanternă chinezească, sparanghel etc.

Dacă vrei să-ți agăți florile de perete, le poți pune într-o sfoară de casă. Este un decor foarte interesant și se va potrivi perfect în compania standurilor metalice. Introduceți în motorul de căutare „macrame flowerbed how to make” și veți găsi numeroase videoclipuri cu instrucțiuni.

Un pat de flori înalt, un pat de flori triplu sunt modele pe care le poți decora cu o floare înaripată, un monstru ca o gaură, o bobină, o ferigă și altele care se simt bine în apartament. Unele dintre ele nu au nevoie de multă lumină sau apă. Cu ele poti aseza paturi de flori in hol, scara sau chiar in baie.

Și ce să pui într-un pat de flori pentru flori mari? Palmier, dracaena sau pasărea paradisului.

Când vă decorați apartamentul cu plante, asigurați-vă că consultați ofertapaturi de flori si standuri de flori Lunares

. Pe langa paturi de flori clasice si originale, vei gasi, printre altele, iluminat cu motive florale, picturi murale si alte decoratiuni care iti vor diversifica aranjamentul.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Etajere flori

Distribuie această pagină