Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lumină de urgență

Lumină de urgență

Lumină de urgență

Iluminatul de urgență trebuie adaptat la cele mai grave condiții de iluminare, astfel încât acestea să poată fi văzute în cazul unor probleme cu iluminatul principal. Se utilizează atunci când există o defecțiune a iluminatului de bază. Ar trebui să utilizeze o sursă de alimentare independentă, care să îi permită să funcționeze independent de problemele legate de iluminatul principal.

În iluminatul de urgență, putem menționa:

  • evacuarea iluminatului
  • iluminatul de rezervă
  • iluminarea căii de evacuare
  • iluminarea zonei deschise
  • zona de iluminat cu grad ridicat de risc
  • semne de siguranta

Iluminatul de urgență trebuie să se concentreze în primul rând pe marcarea și iluminarea adecvată a traseului de evacuare, care permite ieșirea în condiții de siguranță a clădirii. Ar trebui să funcționeze cel puțin o oră.

Iluminarea zonei deschise ajută la evacuarea clădirilor care nu au un plan specific de rute de evacuare. Ele sunt, de asemenea, utilizate în clădiri mari, peste 60 de metri pătrați.

Iluminatul zonei cu risc ridicat este conceput pentru a permite angajaților să finalizeze procedurile necesare într-un mod sigur. Nu există limită de timp aici. Ar trebui adaptată la tipul de muncă efectuată.

Folosim iluminat auxiliar când este nevoie de operațiuni standard într-o cameră dată în ciuda defecțiunilor.

În ceea ce privește casele de o singură familie, nu este nevoie să se utilizeze iluminat de urgență în ele. Cu toate acestea, dacă avem o grădină mare și copiii sau persoanele în vârstă trăiesc cu noi, merită să ne gândim la instalarea unui astfel de iluminat. Este de dorit aranjarea lămpilor de iluminare de urgență, astfel încât să elimine cât mai multe pericole posibil datorită călătoriilor sau obiecte grele care sunt lovite.

Evacuarea iluminatului

Evacuarea iluminatului este necesară în spațiile publice, cum ar fi școli, birouri, cinematografe și spitale. Depinde de calitatea sa cât de eficient va fi efectuată acțiunea de evacuare din clădire.

Cu atenție deosebită, ar trebui selectate atât farurile cât și semnele destinate iluminării căii de evacuare, precum și zonele deschise sau deosebit de periculoase.

Merită să salvați?

Sistemele de iluminat ieftine își pot îndeplini sarcinile în condiții normale. În eventualitatea unei defecțiuni sau a unui incendiu, lipsa farurilor certificate ne poate aduce multe probleme. În plus față de sancțiunile financiare impuse pentru nerespectarea cerințelor relevante de iluminare de urgență, neglijarea marcajului adecvat al unei rute de evacuare poate avea ca rezultat un risc pentru siguranța persoanelor din clădire.

Lumină de urgență