Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Amenajări raster

Amenajări raster

Rastrul de iluminat este dedicat în primul rând spațiilor publice, locurilor de muncă și birourilor. Principala lor sarcină este de a elimina fenomenul de spumant. Mai jos este o scurtă descriere a acestui tip de instalație de iluminat.

Amenajări raster

Fenomenul spumant deja menționat are un efect deosebit de negativ asupra persoanelor care lucrează cu monitoare pe calculator. Reduce concentrarea și are un efect negativ asupra bunăstării. Pentru a împiedica acest lucru, se folosesc oțeluri , cu alte cuvinte, care ascund viziunea becurilor încrucișate.

Parametrii principali care trebuie îndrumați în alegerea armăturilor sunt: înălțimea camerelor, preferințele noastre, distanța elementelor luminoase de la elementele de echipament și suprafața de lucru. De asemenea, merită atenția la alegerea culorii, astfel încât fitingurile să nu iasă în evidență de restul stilizării interiorului.

Pentru rasteri înșiși, merită să alegeți reflectori speciali care să direcționeze razele de lumină spre locul în care ne așteptăm. În același timp, louvres va proteja utilizatorii de camere de fenomenul de iluminare. De obicei, reflectorii pot fi montați și demontați fără scule.

Dispozitivele de iluminat de tip raster sunt montate de obicei pe o suspensie de cablu, deși există și modele plasate pe tavan și montate pe balamale speciale în versiunea de suprafață. În prezent, în corpurile de iluminat raster sunt utilizate balasturi electronice cu economie de energie și lămpi fluorescente de tip T8 sau T5.

Raster lighting

Cea mai importantă problemă în ceea ce privește iluminarea rasterului este factorul de reflecție, care ne spune despre cantitatea de radiație reflectată de materialele utilizate în cadru. Culoarea care reflectă lumina va fi, de asemenea, importantă. Merită, de asemenea, verificarea eficienței operaționale.

Numai iluminarea nu este supărătoare atunci când vine vorba de distribuția surselor sale, deoarece racordurile raster sunt proiectate pentru a oferi un nivel uniform de lumină în fiecare colț al camerei. Dacă avem o astfel de posibilitate, putem instala în siguranță rafturi în partea centrală a camerei. În cazul unor interioare cu o formă alungită, este o idee bună să setați 2 până la 4 elemente fixe unul după celălalt, cu spații egale. De obicei, cu acest tip de iluminat, nu este necesar să folosim lămpi suplimentare sau reflectori, cu excepția cazului în care vorbim despre lucrul în birouri fără utilizare sau cu ocazia utilizării computerului. Apoi, putem solicita lămpi suplimentare de birou sau de birou.

rezumat

Rastrul de iluminat este soluția perfectă atunci când vine vorba de orice cameră în care vom lucra cu ecrane de calculator sau pentru o lungă perioadă de timp pentru a tensi ochiul. Utilizarea jaluzelelor ne va proteja de fenomenul iluminării și o gamă largă de opțiuni de culoare vă va permite să alegeți legarea pentru orice tip de birou sau loc de muncă.

Amenajări raster