Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Bilele solare - vor supraviețui iarna? Test pe termen lung

Lămpile solare, alimentate cu energie solară, sunt soluția perfectă pentru toți cei care doresc să aibă grijă de mediu. Sunt ecologice, eficiente și puteți spune că strălucesc gratuit. Cu toate acestea, mulți oameni sunt îngrijorați că, dacă soarele este limitat, de exemplu, pe vreme noroasă sau pe timp de iarnă, lămpile vor fi foarte slabe sau deloc. Rezistă mingea solară la iarnă? Va străluci în ciuda lipsei de soare?

În fața magazinului nostru am așezat o bilă solară și am urmărit-o să funcționeze, mai ales pe timp de iarnă. Iată raportul nostru despre utilizarea unei lămpi solare!

Instalarea unei lămpi solare

În cazul lămpilor solare , nu este necesară planificarea și asamblarea sursei de alimentare. Ele strălucesc datorită încărcării bateriilor cu energia obținută din lumina soarelui. În plus, datorită folosirii becurilor cu LED, puteți să schimbați culoarea lor și să o potriviți, de exemplu, cu florile care înfloresc în grădină.

Set de bile solare

Pornirea lămpilor

În bilele solare nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la lansarea bilelor. Cele mai multe dintre ele sunt echipate cu un senzor crepuscul, datorită căruia bilele încep când încep să se întunece, iar ziua poate fi petrecută în regenerare sau la încărcarea bateriilor.

temperaturile

În timpul iernii, temperatura aerului a scăzut adesea la -15 ° C, mai ales noaptea. Cum a afectat acest lucru mingea? Lampa era încă aprinsă, în plus, leagănul și obiectivul nu prezentau fisuri cauzate de temperaturi scăzute. Este demn de remarcat faptul că bilele solare pentru uz extern sunt impermeabile, astfel că precipitațiile nu vor afecta funcționarea lor.

Bilă solară

Durata de viata a bateriei

Bateriile reîncărcabile instalate în sfera solară au supraviețuit perioadei scăzute a temperaturilor de iarnă. După sosirea primăverii, a devenit clar că încă lucrează, astfel încât lampa să poată străluci. Dacă, totuși, se dovedește că, după iarnă, performanțele bateriilor au scăzut - le puteți schimba ușor cu altele noi. Sunt disponibile pe scară largă, inclusiv în supermarketuri, iar costul lor variază în câteva sau zeci de zloti.

Încărcarea

Vara, când nopțile sunt scurte, iar zilele sunt lungi și adesea foarte însorite, timpul de încărcare a lămpilor solare și calitatea luminii emise de ele noaptea sunt foarte satisfăcătoare. Cu toate acestea, iarna, odată cu prelungirea nopții și scurtarea zilei și lumina soarelui limitată, poate exista o problemă cu viteza de încărcare a bilelor solare . O dificultate suplimentară sunt căderile frecvente de zăpadă și apariția murdăriei care întunecă o parte a luminii - recunoaștem că am fost cel mai îngrijorat pentru asta.

Cu toate acestea, în ciuda unor astfel de dificultăți, după apusul soarelui, lămpile încă străluceau. Cum este posibil acest lucru? Bilele solare sunt echipate cu baterii reîncărcabile și sisteme LED cu economie de energie.

Bile solare la Lunares

Se pot folosi bile solare tot anul?

După ce am testat lampile solare , putem spune că sunt potrivite pentru utilizarea pe tot parcursul anului și pentru iluminarea grădinilor sau aleilor. În plus, sunt foarte durabile, economisesc energie și ușor de utilizat. În caz de probleme, de exemplu în cazul deteriorării performanțelor bateriei, câțiva ani de muncă curajos - este mișto că majoritatea modelelor le pot înlocui cu ușurință. De asemenea, instalarea de bile solare nu necesită săparea întregii grădini și planificarea ei din nou cu gândul la cablaj electric. Datorită sursei solare, nu este necesară conectarea lămpilor la sursa de alimentare.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Lampi de Grădină sferica solara

Distribuie această pagină