Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Ghirlanda bradului de Crăciun ca iluminat exterior

Vă întrebați cum să vă decorați casa, grădina, terasa sau balconul pentru vacanțele viitoare de Crăciun? O modalitate perfectă de a crea un decor luminos, de a contura o atmosferă minunată, caldă și subliniind magia Crăciunului este utilizarea ghirlandelor cu becuri din grădină. Sunt rezistente la condițiile meteorologice de iarnă și sunt foarte eficiente.

O scurtă istorie a decorațiunilor ușoare

Moda pentru decorațiuni ușoare de Crăciun a venit în țara noastră din SUA la începutul anilor 90. Până în zilele noastre, americanii sunt renumiți pentru decorațiile lor extrem de impresionante și somptuoase pentru sărbători. Trebuie să fie colorat, vesel, fabulos, puțin kitschy, dar mai ales - clar.

De asemenea, provin din Statele Unite, au apărut ghirlande în formă de bulb, care în fiecare an luminează probabil cel mai recunoscut arbore de Crăciun din lume, un copac din New York la Rockefeller Center. Efectul spectaculos este obținut prin utilizarea a 45.000 de lumini LED, plasate pe un cablu de peste cinci mile. Decorația din New York, simbol al luxului și modernității, este împodobită doar cu lumini colorate și o stea din cristalele Svarovski.

Cum să luminezi casa și grădina pentru sărbători?

Iarna, când se întunecă repede, visăm la o strălucire puțin plăcută. Crăciunul este momentul perfect pentru a amenaja grădina de vis adâncă și de iarnă și a o decora cu lumini. În acest rol, becurile de grădină de grădină vor funcționa perfect, ceea ce luminează foarte mult spațiul de locuit, adăugându-i farmecul și farmecul magic.

Iluminatul de Crăciun nu trebuie să fie banal și limitat doar la decorarea bradului de Crăciun. Ghirlandele de grădină pot fi, de asemenea, împodobite cu un strat de puf alb, ramuri goale de copaci, arbuști, balustrade, rame de ferestre sau evidențiază forma acoperișului sau chiar a întregii case. Lanțurile de becuri care ne înconjoară casa și grădina vor încânta cu lumina lor caldă, creând o atmosferă uimitoare, festivă.

Nu uitați totuși să exagerați cu cantitatea de culori atunci când creați un decor ușor. În mod ideal, dacă alegeți două, până la trei culori. Înainte de a începe decorarea, gândește-te la culoarea fațadei casei tale. Dacă înălțimea este din cărămidă, merită să se obțină iluminarea menținută în culori auriu-roșu, și dacă gri - se pune pe cadrul alb-albastru, care cu gri va arăta cu adevărat uimitor.

Lanterne de grădină, becuri - o modalitate de a vă lumina eficient casa și grădina

Șirul de lumină de grădină poate fi configurat în funcție de nevoile și preferințele proprii, ceea ce le permite să fie adaptate cu ușurință oricărei case sau grădină decorate. În primul rând, trebuie modificată distanța dintre amplasarea cadrelor, care poate fi pliată la fiecare jumătate de metru, un metru sau o altă distanță aleasă de noi. Acest lucru afectează, de asemenea, reglarea puterii luminii, care funcționează mai ales atunci când ghirlandele trebuie să funcționeze nu atât ca iluminat, ci decorativ. În plus, secțiunea transversală a cablului permite o ghirlandă de conectare în serie, ceea ce înseamnă că suntem capabili să conectăm mulți metri de lanț strălucitor la o priză.

Garland-molid

Și ce becuri sunt compatibile cu ghirlanda de grădină? Becurile sunt echipate cu unele dintre cele mai populare fire E27, pe care puteți depune diferite tipuri de becuri. Desigur, putem folosi un bec obișnuit de economisire a energiei, cu o culoare caldă sau rece. Cu toate acestea, dacă ne concentrăm pe inovație și modernitate, merită să vă luminați casa și grădina cu becuri LED, al căror avantaj indubitabil este că vin în diverse culori, precum alb, galben, roșu, verde sau albastru și nu generează energia prea mare facturează energie electrică.

Becurile de grădină de grădină sunt o modalitate excelentă de a lumina grădina în timpul iernii și din motive de securitate. Se caracterizează prin protecție IP44, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în aer liber și sunt rezistente la murdărie și precipitații atmosferice. Fiecare cadru este sigilat cu un inel din silicon, care îl protejează de umiditate și temperaturi scăzute.

Ghirlandele oferă o mulțime de posibilități și sunt un ornament în sine, lucru confirmat de bradul de Crăciun de la Centrul Rockefeller. Așadar, nu mai ezitați, doar comandați ghirlandele de grădină atrăgătoare la lunares.pl și creați o atmosferă magică de sărbători în jurul casei.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Culori de lumină de grădină, Lămpi industriale, Loft Lights

Distribuie această pagină