Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Măști de protecție

Măști de protecție

Echipament individual de protecție, adică măști de protecție , lichide dezinfectante și mănuși de unică folosință sunt folosite în principal de angajații spitalului. Cu toate acestea, în timpul bolilor și, în special, în timpul răspândirii coronavirusului, ele pot fi folosite și zilnic, atât acasă, cât și la serviciu. Echipamentele de protecție personală ajută la protecția împotriva virușilor, bacteriilor și a altor microorganisme. În primul rând, persoanele cu imunitate redusă, persoanele în vârstă, copiii și femeile însărcinate pot beneficia de utilizarea acestor accesorii.

Amintiți-vă că, folosind echipament de protecție personală în timpul răspândirii coronavirusului, vă protejați pe dvs. și pe ceilalți!

Ce protejează măștile de protecție?

Măștile ne protejează tractul respirator împotriva pătrunderii de virusuri, bacterii și poluarea aerului. Prin crearea unei bariere pentru aerul inhalat, un tip de filtru de aer, acestea reduc riscul de infecție, deoarece prind poluarea aerului.

Tipuri de măști de față

Măștile de protecție care protejează împotriva contaminării prin picurare pot fi împărțite aproximativ în măști medicale și non-medicale. Primele, care sunt rezervate în prezent doar personalului medical, sunt extrem de eficiente și sunt concepute pentru a proteja atât persoanele care lucrează cu bolnavii, cât și pacienții înșiși de infectarea lor. Măștile nemedicale, realizate în principal din țesături, pot fi de asemenea folosite liber în viața privată. Eficiența lor este mai mică decât cea a măștilor chirurgicale, dar asigură un grad ridicat de protecție și reduc la minimum riscul de infecție.

Poartă masca oferă o protecție de 100% împotriva infecției?

Măștile nu oferă o protecție absolută împotriva infecției, dar utilizarea lor reduce semnificativ riscul de infecție și minimizează răspândirea virusurilor. Este important să puneți masca pe față cu mâinile curate. Masca de față trebuie să fie uscată, nu umedă și bine spălată pentru măștile refolosibile. De asemenea, ne amintim că masca nu poate fi purtată toată ziua. Înlocuiți-le în mod regulat și așezați-le cu grijă într-un recipient etanș după utilizare. Nu atingeți suprafața exterioară, deoarece aici s-a acumulat poluarea aerului.

Are sens că purtarea măștilor „normale”?

Curs. Persoanele care poartă măști pentru față își cresc siguranța, deoarece reduc la minimum riscul de infecție. Este, de asemenea, o modalitate de a proteja oamenii din împrejurimile noastre. Purtând o mască pentru față, avem grijă și de sănătatea altora. Un avantaj suplimentar de a purta măști de față este faptul că nu-ți atingi fața. De obicei o facem din neatenție, atingem în mod repetat gura sau nasul. Prin purtarea unei măști, limităm accesul la aceste părți ale corpului sensibile la virus.

În magazinul Lunares veți găsi măști de protecție pentru non-practicieni. Vă recomandăm să vă familiarizați cu oferta noastră echipament de protecție personală .

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Tipuri de măști de față - ce mască de față să alegeți? Purtând o mască de față

Conform recomandărilor guvernamentale recente, toată lumea trebuie să-și acopere gura și nasul în public. Măștile de protecție sunt o barieră eficientă împotriva aerosolilor și reduc astfel semnificativ riscul de răspândire a virusului. Cu toate acestea, eficacitatea lor depinde de mulți factori - tipul de mască pentru față, utilizarea corespunzătoare și respectarea regulilor de igienă de bază. Aflați mai multe despre tipurile și caracteristicile măștilor de protecție și familiarizați-vă cu oferta de măști de bumbac disponibile în magazinul nostru.

Măști de protecție